Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Kutya / Cica tenyésztőknek

"Premium kennel ajándékok" a tenyésztőtktől az új gazdiknak:

Állattenyésztéssel foglalkozol és szeretnéd meglepni az ügyfeleidet amikor elviszik tőled a kiskölyköket? Fontos számodra, hogy valami emlékezeteset adj a kennelednek bizalmat szavazóknak? Szeretnéd, hogy kötődés alakuljon ki közted és a Családok között, akik tőled választanak kiskölyköt az otthonukba? Lepd meg őket egy nem hétköznapi, aranyos és nagyon igényes "Premium Kennel ajándékkal" amikor eljönnek hozzád átvenni a kisállatot. Kutyák / cicák esetében nagyszerű ajándék lehet egy olyan kis pihe-puha pokróc, amin a kölyök állat szüleinek a portréja és a kenneled neve szerepel. Igazából bármely teremékemet ajándékozhatod nekik, de ez a pokróc egy olyan kedves kis figyelmesség, amit a kölyök is nagyon fog szeretni. S az is biztos, hogy sok-sok fotót fog az ügyfeled készíteni a doripopp PETS pokróccal, ahogy rajta pihen a tőled kapott kiskutya / kiscica...kell ennél jobb reklám? :)

A pokrócokat 70x100 cm és 100x140 cm méretben lehet kérni álom puha szőrös wellsoft anyagból. A rajtuk szereplő minta nem kopik, igen tartós, így hosszú ideig kísérheti a felnövekvő állatot az élete során.

Pokrócon kívül 1-1 bögre is nagyon figyelmes és hasznos ajándék lehet a jövőbeli gazdiknak a kenneled logójával és tenyészeted legszebb állatainak rajzolt portréjával. De itt is szerepelhetnek az adott kiskölykök csodálatos szüleinek portréi is a bögrén.

Minden egyes leendő Gazdi akinek te ajándékba adsz egy doripopp PETS "Premium Kennel ajándékot", kap tőlem egy 15% kedvezményre jogosító vásárlási utalványt is. 

Az ügyfeleknek készülő ajándékokon kívül akár sajat magadnak is rendelhetsz olyan dekorációs termékeket, amelyek még otthonosabbá tehetik kenneled / irodád hangulatát. Rendelj vászonképet a tenyészeted legkülönlegesebb állatainak rajzolt portréjával, s kenneled logójával. Igen impozánsan tud mutatni egy ilyen kép például 60x90 cm méretben a falon. 

Inspiráció gyűjtéshez böngéssz a termékeim között ezen a linken.

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress bizalommal és készítek árajánlatot számodra.

EMAIL CÍM: hello(KUKAC)doripoppPETS.com  ( 3 P-VEL ÍRVA! :) ) 

Köszönöm, Dóri

06705476088