Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Szatmáry Dóra EV.
Cím:
1036 Budapest, Lajos utca 102
Telefon:
Áruház neve:
doripopp PETS
Adószám:
66474597-1-41
EU adószám:
HU66474597
Nyilvántartási szám:
35272086
Kapcsolattartó neve:
Szatmáry Dóri
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36705476088
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Személyes átvétel Budapesten
A termék elkészülését követően, egy előre leegyeztetett időpontban lehetőség van a személyes átvételre Budapesten, az alábbi 4 hely egyikén: Astoria metrómegállónál, Óbuda - Tímár utcánál, a Margit-híd budai hídfőjénél, vagy az Árpád-híd budai hídfőjénél levő átvételi ponton.
Szállítási költség: 0 Ft
Postán maradó - Ajánlott levélként (Max 500gramm-ig)
Ha az alábbi szállítási módot választod, akkor SZÁLLÍTÁSI CÍMNEK az általad választott POSTÁNAK A CÍMÉT add meg kérlek, és oda küldjük el a termékeket elsőbbségivel, "AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT". A küldemény 1-2 munkanap alatt megérkezik. Ez a szállítási mód amiatt jó, mert olcsó és akár kis dobozt is átvehetsz így, illetve praktikusabb is ezt választani, mert így 10 munkanapon át bármikor átveheted az ajánlott leveled. FONTOS: ez a fajta szállítási mód NEM ÉRTÉKBIZTOSÍTOTT, ha elkeveredik a postán az "ajánlott" csomag / boríték, nem vállal a tartalmáért anyagai felelősséget a Posta (Eddig még nem volt baj, de érdemes ezt észben tartani). Ha értékbiztosítva szeretnéd, válaszd valamelyik POSTAI CSOMAG szállíási opciót. Az ajánlott levél azonosítószámát emailben elküldjük neked, s azzal nyomonkövetheted a szállítást a www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal oldalon. Az ajánlott levél azonosítószámának felmutatása után átveheted az ajánlott leveleded az általad választott Postán.
Szállítási költség: 1 350 Ft
Házhozszállítás - Ajánlott levélként borítékban (lapos termékek pl: max 2db póló)
Az alábbi szállítási móddal HÁZHOZSZÁLLÍTVA kapod a rendelésed borítékban, elsőbbségivel, AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT 1-3 munkanap alatt. Borítékba férő lapos termékeket tudsz így kérni Pl: max 2 db póló, mobiltok, egérpad. FONTOS: Ez a fajta szállítási mód NEM ÉRTÉKBIZTOSÍTOTT, ha elkeveredik a postán vagy a postaládádból a boríték, nem vállal érte felelősséget a Posta. Ha értékbiztosítva szeretnéd, válaszd valamelyik POSTAI CSOMAG szállíási opciót Az ajánlott levél azonosítószámát emailben elküldjük neked, s azzal nyomonkövetheted a szállítást a www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal oldalon.
Szállítási költség: 1 350 Ft
Postán maradó - Postai csomag (értékbiztosított!)
Ha az alábbi szállítási módot választod, akkor SZÁLLÍTÁSI CÍMNEK az általad választott POSTÁNAK A CÍMÉT add meg kérlek, és oda küldjük el a csomagodat. A küldemény 1-2 munkanap alatt megérkezik. FONTOS: ez a fajta szállítási mód ÉRTÉKBIZTOSÍTOTT. Ha esetleg elkeveredik a csomag, a Posta kifizeti az elveszett termék árát. Ez a szállítási mód olcsóbb, mint a házhozszállítás, valamint ha kiszámíthatatlan mikor vagy otthon, praktikusabb is ezt választani, mert így 10 munkanapon át bármikor átveheted a csomagod. A csomag azonosítószámát emailben elküldjük, s azzal nyomonkövetheted a küldeményt a www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal oldalon.Az azonosítószám felmutatása után átveheted a csomagodat a Postán.
Szállítási költség: 2 000 Ft
Házhozszállított - Postai csomag (értékbiztosított!)
Az alábbi szállítási móddal házhozszállítva kapod a csomagod 1-2 munkanap alatt. FONTOS: ez a fajta szállítási mód ÉRTÉKBIZTOSÍTOTT. Ha esetleg elkeveredik a csomag, a Posta kifizeti az elveszett termék árát. A csomag azonosítószámát emailben elküldjük neked, azzal nyomonkövetheted a csomagot a www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal oldalon.
Szállítási költség: 2 500 Ft
Fizetés
Banki átutalás
A rendelésed véglegesítése után kapni fogsz egy automatikus emailt a rendelés beérkezéséről. A beérkező rendeléseket sorban dolgozzuk fel, sorban készítjük el az egyedi termékeket. Amint a Tiedhez érünk, küldeni fogunk egy visszaigazoló emailt, valamint "Elektronikus számlát" is küldünk majd a rendelés során megadott email címre. Az "Elektronikus számlán" szereplő utalási adatokkal kérjük a megrendelt termékek ellenértékét banki átutalással kifizetni. Kérjük, hogy tüntesd fel a "Elektronikus számlán" szereplő SZÁMLA SORSZÁMOT, hogy így tudjuk azonosítani az utalásodat. Az összeg beérkezését követően elkezdjük elkészíteni az általad megrendelt különleges egyedi termékeket.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!