Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

A doripopp PETS története

Szatmáry Dóri vagyok, igazi állatimádó, de legfőképpen kutyarajongó! :) 2018 őszén részt vettem egy textilminta készítő tanfolyamon, mert szerettem volna megtanulni, hogyan lehet teljesen egyedi textiliákat létrehozni. Ott a "vizsgafeladatként" el is kellett készítenünk, egy "ismétlődő terülőmintát" valamilyen általunk választott motívum felhasználásával. Diáktársaim virágokat, geometriai formákat használtak, de én mi mást választhattam volna alkotásomhoz, mint szeretett kiskutyám, Fáncsi fotóit!? Az elkészült vizsgamunkát meg is kaptuk egy fél méteres textilre kinyomtatva, így én már előre kitaláltam, hogy majd varrok belőle magamnak egy hátizsákot, így Fáncsika mindenhova velem jöhet! El is készült a hátizsák (amit azóta is szinte minden nap használok!),  s ekkor jött az Isteni szikra, hogy valószínüleg más állatgazdik is örülnének olyan kézműves alkotásoknak, amin a saját háziállatuk portréja szerepel.

Kb 1 évig dolgoztam az előkészületeken, majd 2019. október 7-én elindult a doripopp PETS. Direkt ezt a napot választottam, hisz az minden évben ÜNNEPNAP számomra! Hogy miért? Az az évfordulója az édes kis Fáncsi kutyusom örökbefogadásának! 2013-ban aznap hoztam őt haza a Nagyatádi Állatvédő Egyesülettől. Ezért hála MINDEN megvásárolt termék árából 200 ill. 500 Ft adományt kap a menhely. Erről részletesebben ITT olvashatsz. A doripopp PETS-nél eleinte az volt a koncepció, hogy ismétlődő mintákat terveztem állatfotók felhasználásával, azonban találtam magam mellé egy nagyszerű grafikus kollegát, s elkeztünk digitálisan KÉZZEL RAJZOLT állatportrékat készíteni. Ezek a portrék csodálatosan élethűek és részletgazdagok. Az utolsó bajuszig igyekszem ugyanolyanra elkészíteni a grafikát. Ezeknek a rajzoknak az a nagy előnye, hogy bármilyen méretre fel lehet nagyítani őket minőségromlás nélkül, így akár hatalmas 140x200 cm álompuha pokrócokra is ki lehet nyomtatni kedvenc kisállataink portréját több, mint 1 méteres méretben. 

Mára már sok száz kutya, cica, nyuszi, süni sőt papagáj ügyfele van a doripopp PETS-nek Magyarország minden tájáról, de Nyugat-Európa több pontján is Amerikában is. Termékeim hatalmas örömet okoznak a Gazdiknak, pláne akkor, ha ajándékba kapják őket. Termékportfólióm igen széles. Párna, pokróc, vászonkép, póló, bögre, hátizsák, egérpad és sok más mellett még puha körsálat és csokornyakkendőt is készítek a házikedvencek arcával. 2021 tavaszán debütált, a Magyarországon előszőr általam készített "Pocket Pets" póló kollekció. Azóta több száz kisállat költözött be a Gazdijának pólózsebébe már, s a nagy sikeren felbuzduva (s egy kedves megrendelőm egyedi igényéből kiindulva) mostmár Csaldtagjaid, Barátaid mini verzióját is kérheted a pólód zsebébe. Valentin napkor pl meglepheted Szerelmedet ilyen zsebes páros pólóval! 

Nagyon sokat dolgozom azért, hogy fejlődjön a vállalkozásom, s hogy minél több ember megismerhesse a márkámat. Ennek egy nagy mérföldköve volt, hogy lehetőséget kaptam, hogy bemutassam a doripopp PETS-et az RTL Klub üzleti műsorában, a Cápák Közöttben ami február 20-án, 18:50-tól lesz megtekinthető!

Ha tetszenek a doripopp PETS alkotások válassz innen a webshopból, vagy nyugodtan írj üzenetet, ha bármi kérdésed merül fel. 

Kövesd a doripopp PETS-et Instagramon és Facebookon, hogy láthasd nap mint nap az aranyos állatokat, akikről egyedi portrék születnek mindenféel szépp termékeken, ajándéktárgyakon megjelenítve.

Alig várjuk, hogy Neked is készíthessünk valami szépet: Dóri és Fáncsi (minőségellenőr kutyakisasszony)