Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Villám akció korábbi vevőknek - kisállatportrés közepes pokróc

POKRÓCOT SAJNOS JELENLEG NEM LEHET RENDELNI, MERT NEM ÜZEMEL A NYOMDA :( IGYEKSZEM MÁSIK NYOMDÁT TALÁLNI, ADDIG IS KÖSZÖNÖM A TÜRELMET.

Imádod a háziállatod? Akkor ez a közepes méretű, álompuha pokróc a kisállatoddal tökéletes lehet az otthonodba! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot. A rajzot az általad választott háttérszínnel egy puha szőrös wellsoft textilre nyomtatjuk, s utána megvarrom neked a varróműhelyemben a 100x140 cm méretű pokrócod. Amint elkészül, bármikor magadhoz ölelheted kis kedvenced pihe-puha portréját. :) Ajándékként is fantasztikus, lepj meg vele egy kisgyermeket a Családodban, vagy akár a kutyád/cicád takarója ia lehet. Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

SZÍNVÁLASZTÉK

Részletek
POKRÓCOT SAJNOS JELENLEG NEM LEHET RENDELNI, MERT NEM ÜZEMEL A NYOMDA :( IGYEKSZEM MÁSIK NYOMDÁT TALÁLNI, ADDIG IS KÖSZÖNÖM A TÜRELMET.
Ez a termék egy villámakció része, olyan vásárlók számára, akiknek már készült korábban doripopp PETS portré a kisállatáról. Az akció 2023.03.10 - 16 óráig tart.
Ez a termék csak abban az esetben vásárolható meg, közepes méretű 100x140 cm pokróc kapcsán, ha korábban már készült az állatodról / állataidról doripopp PETS rajzolt portré, mert ugyanazt a rajzot teszem a pokrócra. Akár több állat is szerepelhet a pokrócon, akkor is 15900 Ft helyett, 13400 Ft lesz a termék ára. 
EGYEDI POKRÓC - KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK
FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ TEXTILBŐL KÉSZÍTETT HÁZIÁLLATOS PIHE-PUHA POKRÓC: (fontos nyomtatási információ van lentebb, kérlek olvasd el RENDELÉS ELŐTT)
ÁR ÉS ADOMÁNY 1 ÁLLATPORTRÉVAL:
15900 Ft / db melyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek
POKRÓC ADATOK: mérete 100 x 140 cm. A pokróc anyaga, pihe-puha szőrös úgynevezett "wellsoft" textil. A hátsó oldala fehér marad, csak az elején lesz nyomat. 
NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a textillel, kitapinthatatlan a pokróc felszínén. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák élesek. Azt azonban fontos tudni, hogy mivel maga a textil hosszú szálú "szőrös", maga a festék csak a szálak felső részét fogja be, így ha végigsimítjuk az anyagot, akkor kilátszik a szálak fehér töve, ahogy a textil szálai mozognak. A pokróc nem halványul, nem kopik, mosás során nem ereszti a színét.  
AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Pokróconként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

A RENDELÉS MENETE:

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók esetében 7-10 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap . Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés: válaszd ki a háttér színt és tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ)

1. lépés: válaszd ki a háttér színt és tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban lentebb adok iránymutatást)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy kézzel rajzolt digitális portrérajzot.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a textilnyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a pokróc és párna anyagra a portrét. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a nyomtatás után megvarrom a kész pokrócot.

7. lépés: a megrendelt termékeidet postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

8. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

9. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

10. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
- A pokróc 30 fokon mosható / centrifugázható. Vegytisztítani nem szabad!
- Mivel a pokróc szőrös, és csak a szálak magasságának 70%-ig ér le a nyomat, így a nyomat képe kicsit torzul ahogy kezünkkel megsimítjuk a pokrócot (ugyanúgy, mint bármely más mintás pokróc esetében) Természetesen egy mozdulattal visszasimítható a kép. :)
- A pokróc hátsó oldala fehér marad, csak az elején lesz nyomat.
NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ A NYOMDÁTÓL - LEHETSÉGES NYOMTATÁSI HIBÁRÓL: mivel ez a pihe-puha anyag ilyen hosszú szőrös felüleltű, elképzelhető, hogy maga a textil minimálisan meggyűrődve van feltekerve az 50 méter hosszú textiltekercsre, amelyet a nyomdában használnak. Ez azt eredményezheti, hogy ahol 1-1 csíkban gyűrődés van a szőrszálakon, ott a nyomtatás nem lesz tökéletes, hanem a meggyűrődött puha szőrszálak mellett fehér marad a textil. (Eddig néhány alkalommal egy vékony, 20-30 cm -es fehér csíkkal találkoztam ) Ez viszonylag ritkán fordul elő, de sajnos a nyomda nem vállal erre minőségi garanciát (hisz nem az ő hibájukból történik). Nyomtatás rendeléskor nekem el kell fogadnom, hogy lehetséges, hogy ilyen jellegű hibája lesz a nyomtatott textilnek. Tehát azt szeretném kérni, hogy csak abban az esetben rendelj tőlem pokrócot, ha ezt a "kockázatot" te is tudod vállalni. Ha szeretnéd, küldök róla fényképet, hogy milyenek voltak eddig (összesen 3-4 ilyen hiba volt, pedig már nagyon sok pokrócot készítettem az elmúl 2 évben), és ez alapján el tudod dönteni, hogy szeretnél-e rendelni.
Amit szeretnék elmondani, hogy nem kell emiatt visszariadni. A pokrócon úgyis a lényeg, hogy a saját kisállat mosolyog vissza róla, és 1-1 ilyen jellegű hiba nem ront az "élményen" használat közben. Pláne mikor takarózik vele valaki, észre sem lehet venni az ilyesmit. Plusz, amikor használva van, a pokróc szőrszálak szépen el fognak terülni, és ez "halványítja" majd a fehér csíkot. Szóval, ha pokrócra vágysz, vagy ilyet szeretnél ajándékba adni, akkor ennek tudatában rendeld meg tőlem kérlek. Köszönöm, hogy végig olvastad. :)
JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 10. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről, az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a pokrócon: akkor látogass el a "Pokrócok" termékkategóriába, és válaszd ki a szükséges pokrócot: A TÖBBI POKRÓC ITT TALÁLHATÓ.

- ha a Gazdi mellkasportréját is szeretnéd a rajzon, az plusz 4000 Ft

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: FIGYELEM ÁTMENETILEG A KEDVEZMÉNYT A MEGRENDELÉS LEADÁSA UTÁN TUDOM CSAK BEÁLLÍTANI. KÜLDENI FOGOK EGY MÓDOSÍTOTT VISSZAIGAZOLÓ EMAILT, AMELY TARTALMAZZA A KEDVEZMÉNYES ÁRAT, FIZETNI NEM KELL EGYBŐL A MEGRENDELÉSKOR, ÍGY MÁR CSAK A HELYES, CSÖKKENTETT ÁRAT KELL ELUTALNI A SZÁMLA ÉRKEZÉSEKOR.- ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Pokróc után párna, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

Adatok
Cikkszám
VILLAMMediumBlanketName1
Tömeg
1 kg/db