Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

doripopp_pets_egyedi_kutya_matrica_csivava
Matrica szett a kisállatod arcával
4 500 Ft

Matrica szett a kisállatod arcával

doripopp_pets_egyedi_kutya_matrica_csivava
doripopp_pets_egyedi_kutya_matrica_csivava
doripopp_pets_egyedi_kutya_matrica_csivava

Imádod a háziállatod? Akkor ez a 18 db-os matrica szett neked való! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk belőle 3 féle méretben 18 db fantasztikus minőségű vízálló, karcálló, nagyon-nagyon jól ragadó matricát. Szinte minden kemény felületen megragad, így mindig ott lehet Veled elragadó kiskedvenced! :) Ragaszthatod a kulacsodra, autóra, laptopra, mobilodra, postaládára stb. Ajándékként is fantasztikus. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

MÉRETEK ÉS FONTOS JELLEMZŐK

A szett tartalma 18 db, tartós műanyag fóliára nyomtatott vízálló, karcálló és UV álló matrica, amiről a Te kisállatod mosolyog vissza :) A matricák az alábbi 3 féle méretben lesznek a csomagodban (előfordulhatnak kisebb eltérések, de ki ilyesmi méretekre számíts). 

 

18db-os szett:

3 db NAGY: kb. 6 cm x 8 cm

5 db KÖZEPES: kb. 5 cm x 6.5 cm

10 db KICSI: kb. 3.5 cm x 4.5 cm

 

HOVA RAGASZTHATOD?

Mivel szuper jól ragad és ellenáll a víznek, karcolásnak, és nem fakul ki a napon a matrica, így beltéren és kültéren is egyaránt bátran használhatod. Felragaszthatod például: kulacsra, termoszra, bögrére, postaládára, laptopra, mobiltelefonra, autóra, biciklire, gördeszkára, tárolódobozokra, füzetre, naplóra, tankönyvekre, fogszabályzó dobozára....s még sokáig sorolhatnám! Ami pedig megmarad elajándékozhatod olyanoknak, akik szeretik a te kis háziállatodat, hadd tegye szebbé az ő mindennapjaikat is a te kis kedvenced :) 

 

4 500 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN, EGYEDI NYOMTATÁSÚ HÁZIÁLLATOS - Matrica szett- KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK

ÁR ÉS ADOMÁNY:

Bevezető áron 4500 Ft / szett, amiben 18 matria van, amelyből 200 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!

MATRICA ADATOK: prémium minőségű, időjárásálló müanyag fólia alapra nyomtatott matrica amely vízálló, karcálló és UV álló, tehát kültéren nem fakul ki a napon. Egyedileg Neked készül, így a Te kisállatod mosolyog vissza a matricákról :) A matricák az alábbi 3 féle méretben lesznek a csomagodban (előfordulhatnak kisebb eltérések, de ki ilyesmi méretekre számíts). 

 

18db-os szett:

3 db NAGY: kb. 6 cm x 8 cm

5 db KÖZEPES: kb. 5 cm x 6.5 cm

10 db KICSI: kb. 3.5 cm x 4.5 cm


NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: a legmodernebb nyomtatókkal és formavágó gépekkel készülnek a matricák, hogy egy igazán jó minőségű terméket kaphass és sokáig díszíthessék a matricák a tárgyaidat!

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: 18 db matrica 3 féle méretben 1 db kisállatod arcával. Ha teljes alakos matricát szeretnél, egyeztessünk és adok rá egyedi árajánlatot.

A RENDELÉS MENETE:

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő matricák esetében 7-8 nap. Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés: Töltsd fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ

2. lépés: KISÁLLATOD fotóját nagy körültekintéssel, figyelvén a legkisebb részletekre is körbevágom.
3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.
4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a matrica nyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a 18 db matricát.. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: az elkészült matricát postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

7. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

8. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

9. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Megvásárolt matrica szettenként 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én! A többi rajzolt portrés termékem árából pedig 500 Ft adományt kap a menhely!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK:

- ha egész alakos matricát, vagy több, mint 1 állatot, esetleg a Gazdi arcát is szeretnéd a matricán, az extra grafikai munkaidőt igényel, így ha írsz üzenetet, egyedi árajánlatot adok az elképzselésed / új matrica méretek alapján. hello (@)  doripoppPETS.com

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG:

- ha olyan kisállatról rendelsz matricát, akiről már korábban készült RAJZ, vagy valamilyen fényképes termék, akkor 500 Ft kedvezményt kapsz a matrica szett árából, hisz már korábban elkészült a grafikai munka, így csak apróbb finomításokat kell tenni.

- ha több matrica szettet rendelsz ugyanazzal a kisálattal, akkor az újabb matrica szettek árából 500 Ft engedményt kapsz!

- ugyanez igaz a rajzolt portrés nagyobb termékekre is. Ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1000Ft vagy 1500Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

 

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

Adatok
Cikkszám
StickerSet
Tömeg
50 g/db