Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Egyedi rajzolt kisállatportrés bögre
Egyedi rajzolt kisállatportrés bögre
5 900 Ft

Egyedi rajzolt kisállatportrés bögre

Egyedi rajzolt kisállatportrés bögre
doripopp-pets-egyedi-haziallatos-torpemalac-rajzolt-bogre
Egyedi rajzolt kisállatportrés bögre

Imádod a háziállatod? Akkor ez a bögre a kisállatoddal és egy aranyos felirattal tökéletes lehet számodra egy finom kávé, kakaó vagy tea elfogyasztásához! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot. A rajzot az általad választott szöveggel egy prémium minőségű 3dl -es kerámia bögrére nyomtatjuk. Amint elkészül, minden italod még finomabb lesz ebből a bögréből!:) Ajándékként is fantasztikus. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

 

5 900 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN RAJZOLT ÁLLATPORTRÉ, EGYEDI NYOMTATÁSÚ FEHÉR BÖGRÉN -KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK :

ÁR ÉS ADOMÁNY:

5900 Ft / db amelyből 500 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!


BÖGRE ADATOK: 300ml-es fehér, prémium minőségű kerámia bögre, amely mikrózható és mosogatógépben mosogatható!

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a kerámiával, kitapinthatatlan a bögre felszínén. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák tű pontosak. A bögre nem halványul, nem kopik, mosogatás során nem ereszti a színét.  

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: bögrénként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, fehér háttérszínen, az általad választott háttérszínnel, díszítéssel vagy felirattal.(A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

 

A RENDELÉS MENETE:

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók és más fényképes termékek esetében 7-8 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap . Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés: válaszd ki a bögre feliratot, a felirat/szalag színét és tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban lentebb adok iránymutatást)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy kézzel rajzolt digitális portrérajzot.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a bögrenyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a prémium minőségű bögrére a portrét. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a megrendelt termékeidet gondosan becsomagolom és postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

7. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

8. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

9. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről, az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az állatonként plusz 3000 Ft

- ha a Gazdi mellkasportréját is szeretnéd a rajzon, az plusz 4000 Ft

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: - ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

Adatok
Cikkszám
Mug1