Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
10 900 Ft
ÚJ

Rajzolt kisállatportrés mobiltok

Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok

Imádod a háziállatod? Akkor ez a szilikon mobiltelefontok tökéletes lehet számodra! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot. A rajzot az általad választott mobiltelefon típushoz elkészítjük. Amint elkészül, bármikor magaddal hiheted kis kedvencedet :) Ajándékként is fantasztikus. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

 

 

10 900 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN RAJZOLT ÁLLATPORTRÉS MOBILTOK  -KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK :

ÁR ÉS ADOMÁNY:

10900 Ft / db amelyből 500 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!


MOBILTOK ADATOK: premium minőségű szilikon telefontok, több mint 100 féle telefonhoz elérhető. 

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a mobiltokkal. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák tű pontosak. A nyomat nem halványul, nem kopik, karcálló (normál használat mellett).

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Párnahuzatonként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. Az ár, díszpárnabelsőt nem tartalmaz, azt külön opciósan rendelhetsz hozzá. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

 

A RENDELÉS MENETE: 

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók és más fényképes termékek esetében 7-8 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap . Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés:  tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy kézzel rajzolt digitális portrérajzot.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a mobiltok nyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a mobiltokra. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a megrendelt termékeidet postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

7. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

8. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

9. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről, az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az állatonként plusz 3000 Ft

- ha a Gazdi mellkasportréját is szeretnéd a rajzon, az plusz 4000 Ft

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG:  FIGYELEM ÁTMENETILEG A KEDVEZMÉNYT A MEGRENDELÉS LEADÁSA UTÁN TUDOM CSAK BEÁLLÍTANI. KÜLDENI FOGOK EGY MÓDOSÍTOTT VISSZAIGAZOLÓ EMAILT, AMELY TARTALMAZZA A KEDVEZMÉNYES ÁRAT, FIZETNI NEM KELL EGYBŐL A MEGRENDELÉSKOR, ÍGY MÁR CSAK A HELYES, CSÖKKENTETT ÁRAT KELL ELUTALNI A SZÁMLA ÉRKEZÉSEKOR.- ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

 

Adatok
Cikkszám
MobilDrawingName1
Tömeg
150 g/db