Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
9 900 Ft
ÚJ

Rajzolt kisállatportrés mobiltok

Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok
Rajzolt kisállatportrés mobiltok

Imádod a háziállatod? Akkor ez a szilikon mobiltelefontok tökéletes lehet számodra! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot. A rajzot az általad választott mobiltelefon típushoz elkészítjük. Amint elkészül, bármikor magaddal hiheted kis kedvencedet :) Ajándékként is fantasztikus. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

 

 

9 900 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN RAJZOLT ÁLLATPORTRÉS MOBILTOK  -KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK :

ÁR ÉS ADOMÁNY:

9900 Ft / db amelyből 500 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!


MOBILTOK ADATOK: premium minőségű szilikon telefontok, több mint 100 féle telefonhoz elérhető. 

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a mobiltokkal. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák tű pontosak. A nyomat nem halványul, nem kopik, karcálló (normál használat mellett).

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Párnahuzatonként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. Az ár, díszpárnabelsőt nem tartalmaz, azt külön opciósan rendelhetsz hozzá. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

 

A RENDELÉS MENETE: 

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók és más fényképes termékek esetében 7-8 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap . Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés:  tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy kézzel rajzolt digitális portrérajzot.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a mobiltok nyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a mobiltokra. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a megrendelt termékeidet postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

7. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

8. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

9. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről, az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az állatonként plusz 3000 Ft

- ha a Gazdi mellkasportréját is szeretnéd a rajzon, az plusz 4000 Ft

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG:  FIGYELEM ÁTMENETILEG A KEDVEZMÉNYT A MEGRENDELÉS LEADÁSA UTÁN TUDOM CSAK BEÁLLÍTANI. KÜLDENI FOGOK EGY MÓDOSÍTOTT VISSZAIGAZOLÓ EMAILT, AMELY TARTALMAZZA A KEDVEZMÉNYES ÁRAT, FIZETNI NEM KELL EGYBŐL A MEGRENDELÉSKOR, ÍGY MÁR CSAK A HELYES, CSÖKKENTETT ÁRAT KELL ELUTALNI A SZÁMLA ÉRKEZÉSEKOR.- ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

 

Adatok
Cikkszám
MobilDrawingName1
Tömeg
150 g/db