Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

ÚJ

Kisállatportrés pokróc Szivárvány Híddal

POKRÓCOT SAJNOS JELENLEG NEM LEHET RENDELNI, MERT NEM ÜZEMEL A NYOMDA :( IGYEKSZEM MÁSIK NYOMDÁT TALÁLNI, ADDIG IS KÖSZÖNÖM A TÜRELMET.

Szeretett kisállatod sajnos már nem lehet Veled, mert a Szívárvány hídon túl a Mennyországban él már? Akkor ez az álompuha pokróc a kisállatoddal tökéletes lehet számodra, hogy egy kicsit enyhítse fájdalmad, amikor körülölel téged szeretett kiskedvenced portréja! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot. A rajzot az általad választott háttérszínnel egy puha szőrös wellsoft textilre nyomtatjuk, s utána megvarrom neked a varróműhelyemben a 140x200 cm méretű pokrócod. Amint elkészül, bármikor magadhoz ölelheted kis kedvenced hatalmas pihe-puha portréját. :) Ajándékként is fantasztikus olyan szeretted számára, aki elveszítette kedvenc állatkáját. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon meg szoktak hatódni és nagyon szoktak neki örülni!

 

SZÍNVÁLASZTÉK

Részletek
POKRÓCOT SAJNOS JELENLEG NEM LEHET RENDELNI, MERT NEM ÜZEMEL A NYOMDA :( IGYEKSZEM MÁSIK NYOMDÁT TALÁLNI, ADDIG IS KÖSZÖNÖM A TÜRELMET.
EGYEDI POKRÓC - KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK
FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ TEXTILBŐL KÉSZÍTETT HÁZIÁLLATOS PIHE-PUHA POKRÓC SZIVÁRVÁNY MINTÁVAL: (fontos nyomtatási információ van lentebb, kérlek olvasd el RENDELÉS ELŐTT)
ÁR ÉS ADOMÁNY 1 ÁLLATPORTRÉVAL:
21900 Ft / db melyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek
POKRÓC ADATOK: mérete 140 x 200 cm. A pokróc anyaga, pihe-puha szőrös úgynevezett "wellsoft" textil. A hátsó oldala fehér marad, csak az elején lesz nyomat. 
NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a textillel, kitapinthatatlan a pokróc felszínén. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák élesek. Azt azonban fontos tudni, hogy mivel maga a textil hosszú szálú "szőrös", maga a festék csak a szálak felső részét fogja be, így ha végigsimítjuk az anyagot, akkor kilátszik a szálak fehér töve, ahogy a textil szálai mozognak. A pokróc nem halványul, nem kopik, mosás során nem ereszti a színét.  
AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Pokróconként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

A RENDELÉS MENETE:

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók esetében 7-10 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap. Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés: válaszd ki a háttér színt és tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ)

1. lépés: válaszd ki a háttér színt és tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban lentebb adok iránymutatást)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy kézzel rajzolt digitális portrérajzot.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a textilnyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a pokróc és párna anyagra a portrét. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a nyomtatás után megvarrom a kész pokrócot.

7. lépés: a megrendelt termékeidet postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

8. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

9. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

10. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
- A pokróc 30 fokon mosható / centrifugázható. Vegytisztítani nem szabad!
- Mivel a pokróc szőrös, és csak a szálak magasságának 70%-ig ér le a nyomat, így a nyomat képe kicsit torzul ahogy kezünkkel megsimítjuk a pokrócot (ugyanúgy, mint bármely más mintás pokróc esetében) Természetesen egy mozdulattal visszasimítható a kép. :)
- A pokróc hátsó oldala fehér marad, csak az elején lesz nyomat.
NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ A NYOMDÁTÓL - LEHETSÉGES NYOMTATÁSI HIBÁRÓL: mivel ez a pihe-puha anyag ilyen hosszú szőrös felüleltű, elképzelhető, hogy maga a textil minimálisan meggyűrődve van feltekerve az 50 méter hosszú textiltekercsre, amelyet a nyomdában használnak. Ez azt eredményezheti, hogy ahol 1-1 csíkban gyűrődés van a szőrszálakon, ott a nyomtatás nem lesz tökéletes, hanem a meggyűrődött puha szőrszálak mellett fehér marad a textil. (Eddig néhány alkalommal egy vékony, 20-30 cm -es fehér csíkkal találkoztam ) Ez viszonylag ritkán fordul elő, de sajnos a nyomda nem vállal erre minőségi garanciát (hisz nem az ő hibájukból történik). Nyomtatás rendeléskor nekem el kell fogadnom, hogy lehetséges, hogy ilyen jellegű hibája lesz a nyomtatott textilnek. Tehát azt szeretném kérni, hogy csak abban az esetben rendelj tőlem pokrócot, ha ezt a "kockázatot" te is tudod vállalni. Ha szeretnéd, küldök róla fényképet, hogy milyenek voltak eddig (összesen 3-4 ilyen hiba volt, pedig már nagyon sok pokrócot készítettem az elmúl 2 évben), és ez alapján el tudod dönteni, hogy szeretnél-e rendelni.
Amit szeretnék elmondani, hogy nem kell emiatt visszariadni. A pokrócon úgyis a lényeg, hogy a saját kisállat mosolyog vissza róla, és 1-1 ilyen jellegű hiba nem ront az "élményen" használat közben. Pláne mikor takarózik vele valaki, észre sem lehet venni az ilyesmit. Plusz, amikor használva van, a pokróc szőrszálak szépen el fognak terülni, és ez "halványítja" majd a fehér csíkot. Szóval, ha pokrócra vágysz, vagy ilyet szeretnél ajándékba adni, akkor ennek tudatában rendeld meg tőlem kérlek. Köszönöm, hogy végig olvastad. :)
JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 10. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről, az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a pokrócon: akkor látogass el a "Pokrócok" termékkategóriába, és válaszd ki a szükséges pokrócot: A TÖBBI POKRÓC ITT TALÁLHATÓ.

- ha a Gazdi mellkasportréját is szeretnéd a rajzon, az plusz 4000 Ft

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: FIGYELEM ÁTMENETILEG A KEDVEZMÉNYT A MEGRENDELÉS LEADÁSA UTÁN TUDOM CSAK BEÁLLÍTANI. KÜLDENI FOGOK EGY MÓDOSÍTOTT VISSZAIGAZOLÓ EMAILT, AMELY TARTALMAZZA A KEDVEZMÉNYES ÁRAT, FIZETNI NEM KELL EGYBŐL A MEGRENDELÉSKOR, ÍGY MÁR CSAK A HELYES, CSÖKKENTETT ÁRAT KELL ELUTALNI A SZÁMLA ÉRKEZÉSEKOR.- ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Pokróc után párna, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

Adatok
Cikkszám
BlanketRainbow1
Tömeg
1 kg/db