Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Egyedi kisállatos zsebes NŐI póló
Egyedi kisállatos zsebes NŐI póló
7 500 Ft

Egyedi kisállatos zsebes NŐI póló

Egyedi kisállatos zsebes NŐI póló
doripopp-pets-egyedi-noi-zsebes-kutyas-polo-beagle
doripopp-pets-egyedi-cicas-zsebes-noi-polo
doripopp-pets-egyedi-noi-allatos-nyuszis-zsebes-polo
doripopp-pets-egyedi-noi-zsebes-papagajos_allatos-polo
doripopp-pets-egyedi-zsebes-allatos-papagajos-polo

Imádod a háziállatod? Akkor ez a póló a szíved csücske lesz! Küldj egy fényképet az állatodról és belevarázsolom a pólód zsebébe! Így mindig ott lehet Veled, a szívedhez közel csücsülve! :) Ajándékként is fantasztikus. Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

SZÍNVÁLASZTÉK

 

MÉRETTÁBLÁZAT

Kérlek a megfelelő póló méretet úgy válaszd ki a táblázat alapján, hogy megméred a pólódat. Ha ajándékba készül a termék, akkor próbáld megtudakolni az adott személy lemért póló méretét. 

 

7 500 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ HÁZIÁLLATOS "ZSEBES" PÓLÓ - PocketPets póló - KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK

ÁR ÉS ADOMÁNY:

fehér póló - 7500 Ft / db amelyből 200 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!
színes póló - 8500 Ft / db amelyből 200 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!

NŐI PÓLÓ ADATOK: Fruit of The Loom márkájú kerek nyakú női póló, karcsúsított fazonnal. 100% pamut, 160 g/m² anyagvastagságú, tehát igen jó minőségű, tartós! Rendelhető méretek: XS- 2XL
NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: a legmodernebb úgynevezett "direkt textil nyomtatás". Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a pólóra nyomtat rá a nyomtató. Csak oda kerül festék ahol a minta van, a póló többi része érintetlen marad. A minta színei élénkek, időtállóbbak. Fehér pólókon szinte kézzel ki sem tapintható a nyomat, színes pólókon is csak egy vékony festék réteget lehet érezni. A nyomtatott kép fehér pólón a legszínhűbb, színes pólón minimális színtorzulás érzékelhető (a színestextil alap színe miatt).

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Pólónként 1 db háziállat a póló zsebébe ültetve, ha több állaltot szeretnél a zsebben, válaszd ki a rendelés sorám. 

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: a legmodernebb úgynevezett "direkt textil nyomtatás". Ez azt jelenti, hogy közvetlenül a pólóra nyomtat rá a nyomtató. Csak oda kerül festék ahol a minta van, a póló többi része érintetlen marad. A minta színei élénkek, időtállóbbak. Fehér pólókon szinte kézzel ki sem tapintható a nyomat, színes pólókon is csak egy vékony festék réteget lehet érezni. A nyomtatott kép fehér pólón a legszínhűbb, színes pólón minimális színtorzulás érzékelhető (a színes textil alap színe miatt).

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Pólónként 1 db háziállat a póló zsebébe ültetve, ha több állaltot szeretnél a zsebben, válaszd ki a rendelés során. 

A RENDELÉS MENETE:

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók esetében 7-10 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap. Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés: Válaszd ki a női póló színét és méretet.Töltsd fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ ) Ha férfii pólót is szeretnél, azt az alábbi linken tudod megrendelni, ha ugyanaz az állat kerül a zsebbe, akkor 500Ft kedvezményt is kapsz: EGYEDI KISÁLLATOS ZSEBES FÉRFI PÓLÓ

2. lépés: KISÁLLATOD fotóját nagy körültekintéssel, figyelvén a legkisebb részletekre is körbevágom és "beleültetem" a póló zsebébe. (A zseb is nyomtatva van, de nagyon élethűen van árnyékolva, egészen 3D-s hatású, mintha igazi zseb volna.)
3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.
4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a póló nyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a pólóra a képet. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: az elkészült pólót postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

7. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

8. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

9. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Megvásárolt zsebes pólónként 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én! A többi rajzolt portrés termékem árából pedig 500 Ft adományt kap a menhely!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha több mint 1 állatot, vagy a Gazdit is szeretnéd a póló zsebbe ültetni, az állatonként / emberenként plusz 1000 Ft.

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: ha több zsebes pólót rendelsz ugyanazzal a kisálattal, akkor az újabb pólók árából 500-500 Ft engedményt kapsz! Ugyanez igaz a rajzolt portrés termékekre. Ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

 

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

Adatok
Cikkszám
PocketPetL1
Tömeg
150 g/db