Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

doripopp-pets-egyedi-allatos-nyuszis_parna
Kisállatportrés párna arany kerettel
10 900 Ft
ÚJ

Kisállatportrés párna arany kerettel

doripopp-pets-egyedi-allatos-nyuszis_parna
doripopp-pets-egyedi-allatos-cicas-parna

Imádod a háziállatod? Akkor ez a párna a kisállatoddal és egy elegáns minimalista arany hatású kerettel tökéletes lehet az otthonodba! Küldj egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot. A rajzot az általad választott háttérszínnel egy prémium minőségű bársonyos textilre nyomtatjuk, melyből párnát varrok neked a varróműhelyemben. Amint elkészül, bármikor magadhoz ölelheted kis kedvencedet :) Ajándékként is fantasztikus. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

SZÍNVÁLASZTÉK

FIGYELEM! A párna valódi színárnyalata kissé eltérhet attól, amit a monitoron / mobiltelefonod kijelzőjén látsz, hiszen minden készülék mást-mást mutathat és nem pont olyan, mint kinyomtatva a textilre.

10 900 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN RAJZOLT ÁLLATPORTRÉ VIRÁGOS KERETTEL, EGYEDI NYOMTATÁSÚ BÁRSONYOS TEXTILBŐL KÉSZÍTETT PÁRNAHUZATON -KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK :

ÁR ÉS ADOMÁNY:

10900 Ft / db amelyből 500 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!


PÁRNAHUZAT ADATOK: az alul cipzáros párnahuzat mérete 46*46 cm. Elöl prémium minőségű bársonyos tapintású nyomtatott textil, hátul prémium minőségű egyszínű szürke vastag textil, doripopp PETS logóval díszítve. A szükséges töltő párna mérete 50*50 cm (pl: IKEA - Inner díszpárnabelső), melyet igény szerint 1000 Ft-ért rendelhetsz a huzat mellé.

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a textillel, kitapinthatatlan a párna felszínén. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák tű pontosak. A párnahuzat nem halványul, nem kopik, mosás során nem ereszti a színét.  

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Párnahuzatonként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. Az ár, díszpárnabelsőt nem tartalmaz, azt külön opciósan rendelhetsz hozzá. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

 

A RENDELÉS MENETE: 

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók esetében 7-10 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap. Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés: válaszd ki a háttér színt és tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy kézzel rajzolt digitális portrérajzot.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a textilnyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a párnahuzat anyagra a portrét. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a nyomtatás után, alul cipzárral megvarrom a kész párnahuzatot.

7. lépés: a megrendelt termékeidet postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

8. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

9. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

10. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 10. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről, az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az állatonként plusz 3000 Ft

- ha a Gazdi mellkasportréját is szeretnéd a rajzon, az plusz 4000 Ft

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG:  FIGYELEM ÁTMENETILEG A KEDVEZMÉNYT A MEGRENDELÉS LEADÁSA UTÁN TUDOM CSAK BEÁLLÍTANI. KÜLDENI FOGOK EGY MÓDOSÍTOTT VISSZAIGAZOLÓ EMAILT, AMELY TARTALMAZZA A KEDVEZMÉNYES ÁRAT, FIZETNI NEM KELL EGYBŐL A MEGRENDELÉSKOR, ÍGY MÁR CSAK A HELYES, CSÖKKENTETT ÁRAT KELL ELUTALNI A SZÁMLA ÉRKEZÉSEKOR.- ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állatportréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft-1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

 

Adatok
Cikkszám
PillowGoldenFrame1
Tömeg
150 g/db