Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

doripopp-pets-egyedi-haziallatos-fenykepes-bogre-hullamos-papagaj-telefontok
Egyedi fényképes kisállatportrés bögre
4 750 Ft

Egyedi fényképes kisállatportrés bögre

doripopp-pets-egyedi-haziallatos-fenykepes-bogre-hullamos-papagaj-telefontok
doripopp-pets-egyedi-haziallatos-fenykepes-bogre-hullamos-papagaj-telefontok-2

Imádod a háziállatod? Akkor ez a bögre a kisállatod körbevágott fotójával és egy aranyos felirattal tökéletes lehet számodra egy finom kávé, kakaó vagy tea elfogyasztásához! Küldj egy jó minőségű, éles fényképet az állatodról és nagy odafigyeléssel körbevágjuk a sziluettjét. A képet az általad választott szöveggel egy prémium minőségű 3dl -es kerámia bögrére nyomtatjuk. Amint elkészül, minden italod még finomabb lesz ebből a bögréből!:) Ajándékként is fantasztikus. Lepd meg vele szeretteidet, vagy saját magad! Mindig nagyon szoktak neki örülni!

 

 

4 750 Ft
Részletek

FÉNYKÉPES ÁLLATPORTRÉS, EGYEDI NYOMTATÁSÚ FEHÉR BÖGRE -KUTYA, CICA, NYUSZI ÉS MÁS KISÁLLAT GAZDIKNAK :

ÁR ÉS ADOMÁNY:

4750 Ft / db amelyből 200 Ft adományt kap a Nagyatádi Állatvédő Egyesület!


BÖGRE ADATOK: 300ml-es fehér, prémium minőségű kerámia bögre, amely mikrózható és mosogatógépben mosogatható!

NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA: az igen modern nyomtatási technológiának hála, a grafika eggyé válik a kerámiával, kitapinthatatlan a bögre felszínén. A minta színei élénkek, időtállóak, a grafikák tű pontosak. A bögre nem halványul, nem kopik, mosogatás során nem ereszti a színét.  

AZ ALAP ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: bögrénként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, fehér háttérszínen, az általad választott háttérszínnel, díszítéssel vagy felirattal.(A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)

 

A RENDELÉS MENETE:

A rendeléseket érkezési sorrendben készítjük el. Mivel ezek sok lépésben készülnek, így a várható elkészülési idő zsebes pólók és más fényképes termékek esetében 7-8 nap, egyedi rajzolt portrés termékek esetében 21 nap . Ha előbb van szükséged a termékekre, mert szülinapra kell, kérlek jelezd MEGJEGYZÉSBEN és előrevesszük! Köszönjük szépen a megértést, és ígérem megéri várni a végeredményre! :) 

1. lépés:  tölts fel egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban ITT OLVASHATSZ)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotóját körbevágjuk és a választott szöveget + nevet a bögrére írjuk.

3. lépés: elkészítem a végleges grafikát és elküldöm jóváhagyásra az általad megadott email címre.

4. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a bögre nyomtató céghez a kész grafikát.
5. lépés: kinyomtatják a prémium minőségű bögrére a portrét. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
6. lépés: a megrendelt termékeidet postára adom, vagy személyesen átadom Neked.

7. lépés: kérlek írj nekem értékelést, hogy  mások is lássák mi a véleményed a termékről és a vásárlási folyamatról.

8. lépés: küldj fényképet a termékről + a kisállatról, hogy bemutathassam a Facebook / Instagram oldalamon. 

9. lépés: félévente eljuttatom a rendelések által összegyűlt adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően is kapnak!

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Minden megvásárolt egyedi rajzolt portés termék árából 500 Ft adományt kap a menhely! Ha a zsebes pólónkat vagy más fényképes termékünket választod, akkor 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

 

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos fényképes portrét szeretnél a bögrén kedvencedről, az plusz 2000 Ft

- ha több mint 1 állat fényképes mellkasportréját szeretnéd a bögrén, az állatonként plusz 1000 Ft

- ha a Gazdi fényképes mellkasportréját is szeretnéd a bögrén, az plusz 1000 Ft

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG:

FIGYELEM ÁTMENETILEG A KEDVEZMÉNYT A MEGRENDELÉS LEADÁSA UTÁN TUDOM CSAK BEÁLLÍTANI. KÜLDENI FOGOK EGY MÓDOSÍTOTT VISSZAIGAZOLÓ EMAILT, AMELY TARTALMAZZA A KEDVEZMÉNYES ÁRAT, FIZETNI NEM KELL EGYBŐL A MEGRENDELÉSKOR, ÍGY MÁR CSAK A HELYES, CSÖKKENTETT ÁRAT KELL ELUTALNI A SZÁMLA ÉRKEZÉSEKOR.- ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már körbevágott fényképes állatportréval, akkor az újabb termékek árából 500 Ft-500 Ft engedményt kapsz (rajzolt termékek esetén az engedmény 1500 Ft) , hiszen nem kell újra kivágnunk a portrét. A háttér szín / keret / felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban körbevégott fénykép legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Sőt, ha tudod, hogy egy Barátodnak, Családtagodnak már van doripopp PETS alkotása otthon, akkor ugyanúgy kérheted a kedvezményt, hisz minden rajzot megőrzünk, így előkeressük a Te megrendelésedhez az ismerősöd állatának rajzát. Szépen lassan lehet egy egész kollekciótok, kiskedvencetek arcával! Párna után pokróc, póló, mobiltok vagy akár bögre...!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Annyira szeretem az állatokat, hogy szívem-lelkem benne van minden egyes termék elkészítésében. Szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)

Köszönöm szépen, Dóri

Adatok
Cikkszám
MugPhoto1