FONTOS! Karácsonyi rendelési határidő: pokrócok NOVEMBER 27, minden egyéb egyedi termék DECEMBER 5.

Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Egyedi kisállatos párna
Egyedi kisállatos párna
9 500 Ft
ÚJ

Egyedi kisállatos párna

Imádod a háziállatod? Akkor ez a párna tökéletes lehet az otthonodba! Küldj nekem egy fényképet az állatodról és készítünk róla egy egyedi portrérajzot, melyet egy premium minőségű bársonyos párnán kapsz meg. Így bármikor magadhoz ölelheted :) Ajándékként is fantasztikus. Mindig nagyon szoktak neki örülni!
9 500 Ft
Részletek

FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ PREMIUM BÁRSONYOS TEXTILBŐL KÉSZÍTETT HÁZIÁLLATOS PÁRNAHUZAT:
ÁR: 9500 Ft / db amelyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!


PÁRNAHUZAT ADATOK: Huzat méret 45*45 cm Elől premium minőségű bársonyos tapintású nyomtatott textil, hátul premium minőségű egyszínű szürke vastag textil, doripopp PETS logóval díszítve. Szükséges töltő párna méret 50*50 cm, igény szerint például az IKEA-ból 900 Ft-ért beszerzem Neked.)


AZ ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Párnahuzatonként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. Az ár, töltő párnát nem tartalmaz. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)


RENDELÉS MENETE:

1. lépés: Küldj egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban adok iránymutatást)

2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítek egy szuper digitális rajzot.

3. lépés: elküldöm neked milyen háttér színekből / díszítő elemekből / felirat stílusból választhatsz.

4. lépés: kiválasztod milyen háttér színt / díszítő elemet / feliratot kérsz.

5. lépés: elkészítem a végleges grafikát és megmutatom.

6. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a textil nyomtató céghez a kész grafikát.

7. lépés: kinyomtatják a párnahuzat anyagra a képet, A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós nyomat készül a prémium minőségű textilre.

8. lépés: átveszem a nyomatot

9. lépés: megvarrom a kész párnahuzatot, rejtett cipzárral

10.lépés: eldöntheted, hogy töltő párnával, vagy anélkül kéred-e a huzatot

11.lépés: postára adom, vagy személyesen átadom Neked az elkészült terméket.

12.lépés: hónap végén eljuttatom az adomány eledelt a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően kapnak!

 

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 11. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 7 éve örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! <3 :) Megvásárolt termékenként 500 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!

 

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra, rajzolást, extra grafikai munkaidőt igényelnek:

- ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről az plusz 3000 Ft

- ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az plusz 3000 Ft

- ha a Gazdit is szeretnéd a rajzon az plusz 4000 Ft

 

KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: - ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állat portréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret /felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Szépen lassan lehet egy egész kollekciód, kedvenced arcával! Párna után póló, tornazsák, pokróc vagy akár bögre például!

 

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Szívem-lelkem benne van, mert annyira szeretem az állatokat és szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem.
Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)


Köszönöm, Dóri

Adatok
Cikkszám
PillowName1
Tömeg
150 g/db