FONTOS! Karácsonyi rendelési határidő: pokrócok NOVEMBER 27, minden egyéb egyedi termék DECEMBER 5.

Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Szatmáry Dóra EV.
Cím:
1036 Budapest, LAjos utca 102
Telefon:
Áruház neve:
www.doripoppPETS.com
Kapcsolattartó neve:
Dóra Szatmáry
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36705476088
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás
Személyes átvétel az átvételi ponton
A termék elkészülését követően, egy előre leegyeztetett időpontban lehetőség van a személyes átvételre Budapesten, a Margit-híd budai hídfőjénél levő átvételi ponton.
Szállítási költség: 0 Ft
Postai csomag - postán maradó csomagként
Ha az alábbi szállítási módot választod, akkor az általad megadott postára küldjük el a csomagodat. Ez a szállítási mód olcsóbb, mint a házhozszállítás, valamint ha kiszámíthatatlan mikor vagy otthon, praktikusabb is ezt választani, mert így 10 munkanapon át bármikor átveheted a csomagod. A csomag azonosítószámát emailben elküldjük neked. Az csomag azonosítószámának felmutatása után átveheted a csomagodat.
Szállítási költség: 1 650 Ft
Postai csomag - házhozszállítással
Az alábbi szállítási móddal házhozszállítva kapod a csomagod. Ha az alábbi szállítási módot választod, akkor az általad megadott postára küldjük el a csomagodat. A csomag azonosítószámát emailben elküldjük neked. Az csomag azonosítószámával nyomonkövetheted a csomag érkezését.
Szállítási költség: 2 050 Ft
Fizetés
Banki átutalás
A rendelési folyamat lezárása után "Elektronikus számlát" küld a rendszer a rendelés során megadott email címre. Az "Elektronikus számlán" szereplő utalási adatokkal kérjük a megrendelt termékek ellenértékét befizetni. Az átutaláskor kérjük, hogy tüntesd fel a "Elektronikus számlán" szereplő számla sorszámot.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!