FONTOS! Karácsonyi rendelési határidő: pokrócok NOVEMBER 27, minden egyéb egyedi termék DECEMBER 5.

Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Saját háziállatos egyedi vászonkép
Saját háziállatos egyedi vászonkép
11 900 Ft
ÚJ

Saját háziállatos egyedi vászonkép

Saját háziállatos egyedi vászonkép
Saját háziállatos egyedi vászonkép

Imádod a háziállatod? Akkor ez az vászonép neked való! Küldj nekem egy fényképet a háziállítodról és mi rajzolunk róla egy gyönyörű portrét. Ezután vászonra nyomtatjuk az általad választott háttérszínnel, s vakrámára feszítjük.Tökéletes dísze lehet otthonodnak! Ajándékként is fantasztikus. Mindig nagyon szoktak neki örülni!VÁLASZTHATÓ SZÍNEK:

11 900 Ft
Részletek
FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ HÁZIÁLLATOS vászonkép:
ALAPÁR:
40x30 cm – 11900Ft / db amelyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!
75x50 cm – 15900Ft / db amelyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!
90x60 cm – 20900Ft / db amelyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!
Egyedi méret igény esetén, egyedi árajánlat kérhető.
VÁSZONKÉP ADATOK: -vakrámára feszített vászon a válaszott méretben -akasztóval ellátott -élénk színek, kiváló képminőség
AZ ALAPÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Vászonképenként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)
RENDELÉS MENETE:
1. lépés: Küldj egy jó minőségű, jó fényviszonyok között készült fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. 
2. lépés: válaszd ki a háttérszínt és a felirat stílusát.
3. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy szuper élethű digitális rajzot és megmutatjuk a rajzot.
4. lépés: elkészítem a végleges grafikát és megmutatom.
5. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a textil nyomtató céghez a kész grafikát.
6. lépés: kinyomtatják a vászonra a képet, és egy úgynevezett vakrámára feszítik. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik!
7. lépés: átveszem a vászonképet.
8. lépés: postára adom, vagy személyesen átadom Neked az elkészült terméket.
9.lépés: az év végén eljuttatom az adományt a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően kapnak!
VÁSÁRLÁSODDAL JÓTÉKONYKODSZ IS: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 6 éve örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! <3 :) Megvásárolt termékenként 500 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!
FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra grafikai munkaidőt igényelnek: - ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről az plusz 3000 Ft - ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az plusz 3000 Ft
KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: - ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állat portréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret /felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Szépen lassan lehet egy egész kollekciód, kedvenced arcával! Pokróc után, párna, póló, vagy akár bögre például!
Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Szívem-lelkem benne van, mert annyira szeretem az állatokat és szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem.
Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)
Köszönöm, Dóri
Adatok
Cikkszám
CANVAS_S_1