FONTOS! Karácsonyi rendelési határidő: pokrócok NOVEMBER 27, minden egyéb egyedi termék DECEMBER 5.

Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

SAJÁT HÁZIÁLLATOS EGYEDI cicás macskás EGÉRPAD
SAJÁT HÁZIÁLLATOS EGYEDI EGÉRPAD
5 900 Ft
ÚJ

SAJÁT HÁZIÁLLATOS EGYEDI EGÉRPAD

SAJÁT HÁZIÁLLATOS EGYEDI cicás macskás EGÉRPAD
SAJÁT HÁZIÁLLATOS EGYEDI nyuszis nyulas EGÉRPAD
SAJÁT HÁZIÁLLATOS EGYEDI kutyás EGÉRPAD

Imádod a háziállatod? Akkor ez az egérpad neked való! Küldj nekem egy fényképet a háziállítodról és mi rajzolunk róla egy gyönyörű portrét. Ezután egérpadra nyomtatjuk az általad választott felirattal.Tökéletes társ lehet munka közben egy ilyen vidám kiegészítő az íróasztalodon. Ajándékként is fantasztikus. Mindig nagyon szoktak neki örülni!

5 900 Ft
Részletek
FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ HÁZIÁLLATOS EGÉRPAD:
ALAPÁR:
5900 Ft/ db amelyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!
Egyedi méret igény esetén, egyedi árajánlat kérhető.
EGÉRPAD ADATOK: 19x23cm puha, alul gumizott felületű egérpad
AZ ALAPÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Egérpadonként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttérszínnel, díszítéssel vagy felirattal. (A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)
RENDELÉS MENETE:
1. lépés: Küldj egy jó minőségű, jó fényviszonyok között készült fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. 
2. lépés: válaszd ki a feliratot.
3. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy szuper élethű digitális rajzot és megmutatjuk a rajzot.
4. lépés: elkészítem a végleges grafikát és megmutatom.
5. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a  nyomdába a kész grafikát.
6. lépés: kinyomtatják az egérpadra a grafikát. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik!
7. lépés: átveszem az egérpadot a nyomdából.
8. lépés: postára adom, vagy személyesen átadom Neked az elkészült terméket.
9.lépés: az év végén eljuttatom az adományt a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően kapnak!
VÁSÁRLÁSODDAL JÓTÉKONYKODSZ IS: Amint a 9. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 6 éve örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! <3 :) Megvásárolt termékenként 500 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!
FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra grafikai munkaidőt igényelnek: - ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről az plusz 3000 Ft - ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az plusz 3000 Ft
KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: - ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állat portréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret /felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Szépen lassan lehet egy egész kollekciód, kedvenced arcával! Pokróc után, párna, póló, vagy akár bögre például!
Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Szívem-lelkem benne van, mert annyira szeretem az állatokat és szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem.
Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)
Köszönöm, Dóri
Adatok
Cikkszám
Mouse1