FONTOS! Karácsonyi rendelési határidő: pokrócok NOVEMBER 27, minden egyéb egyedi termék DECEMBER 5.

Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Egyedi kisállatos zsebes FÉRFI póló
Egyedi kisállatos zsebes FÉRFI póló
6 500 Ft
ÚJ

Egyedi kisállatos zsebes FÉRFI póló

Imádod a háziállatod? Akkor ez a póló a szíved csücske lesz! Küldj nekem egy fényképet a kutyádról / cicádról és belevarázsolom a pólód zsebébe! Így mindig ott lehet Veled, a szívedhez közel csücsülve! :) Ajándékként is fantasztikus. Mindig nagyon szoktak neki örülni! Ui: a zseb csak nyomtatva van, de nagyon élethű, mintha igazi volna!
6 500 Ft
Részletek
FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ HÁZIÁLLATOS "ZSEBES" PÓLÓ -
ÁR:
fehér póló 6500 Ft / db amelyből 200 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!
színes póló 7500 Ft / db amelyből 200 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek!

PÓLÓ ADATOK: UNISEX/FÉRFI: Fruit of the Loom 100% pamut, 160 g/m² anyagvastagságú, tehát igen jó minőségű, tartós! Rendelhető méretek: S - 3XL Rendelhető póló színek: 12 féle alapszínNyomtatási technológia: a legmodernebb úgynevezett "direkt nyomtatás". Ez azt jelenti, hogy csak oda kerül festék ahol a minta van,a póló többi része érintetlen marad. A minta színei is élénkebbek, szebbek, időtállóbbak. Fehér pólókon szinte kézzel ki sem tapintható a nyomat, színes pólókon is csak egy vékony festék réteget lehet érezni.

AZ ÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Pólónként 1 db nyomtatott zseb, melyben 1 vagy több állat ül.
RENDELÉS MENETE:
1. lépés: Küldj egy fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. (az ideális fotóval kapcsolatban adok iránymutatást)
2. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotóját körbevágom és "beleültetem" a póló zsebébe.
3. lépés: elküldöm neked milyen zseb színekből választhatsz.
4. lépés: kiválasztod milyen zsebszínt kérsz.
5. lépés: elkészítem a végleges grafikát és megmutatom.
6. kiválasztod milyen alapszínű (10 alapszín van) és milyen méretű pólót szeretnél
7. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a póló nyomtató céghez a kész grafikát.
8. lépés: kinyomtatják a pólóra a képet. A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós, prémium minőségű nyomat készül ami hosszú időn át nem fakul és kopik le!
9. lépés: átveszem a pólót
10. lépés: postára adom, vagy személyesen átadom Neked az elkészült terméket.
11.lépés: félévente eljuttatom az adomány összeget a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően kapnak!

A többi termékemről már lehet itt olvasni: párnahuzat, pokróc, hátizsák stb www.facebook.com/doripoppPETS/shop

JÓTÉKONYAN VÁSÁROLSZ: Amint a 11. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 2013-ban örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! :) Megvásárolt zsebes pólónként 200 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én! A többi rajzolt portrés termékem árából pedig 500 Ft adományt kap a menhely!

Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Szívem-lelkem benne van, mert annyira szeretem az állatokat és szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem. Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :) Köszönöm, Dóri
Adatok
Cikkszám
PocketPetM1
Hasonló termékek