FONTOS! Karácsonyi rendelési határidő: pokrócok NOVEMBER 27, minden egyéb egyedi termék DECEMBER 5.

Kérdése van? Hívjon minket! +36705476088

Egyedi kisállatos nyomtatott pokróc
Egyedi kisállatos nyomtatott pokróc
19 900 Ft
ÚJ

Egyedi kisállatos nyomtatott pokróc

Imádod a háziállatod? Akkor ez az álom puha pokróc neked való! Küldj nekem egy fényképet a háziállítodról és mi rajzolunk róla egy gyönyörű portrét. Ezután egy puha szőrös textilre nyomtatjuk az általad választott háttérszínnel, s már kész íis lesz a 140x200 cm méretű pokrócod. Ajándékként is fantasztikus. Mindig nagyon szoktak neki örülni!

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK:

 

19 900 Ft
Részletek
EGYEDI POKRÓC -
FOTÓ ALAPJÁN TERVEZETT, EGYEDI NYOMTATÁSÚ TEXTILBŐL KÉSZÍTETT HÁZIÁLLATOS PIHE-PUHA POKRÓC: (fontos nyomtatási információ van lentebb, kérlek olvasd el RENDELÉS ELŐTT)
ALAPÁR: 19900 Ft / db melyből 500 Ft adomány a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek
POKRÓC ADATOK: Méret 140 x 200 cm A pokróc anyaga, pihe-puha szőrös úgynevezett "wellsoft" anyag. A hátsó oldala fehér marad, csak az elején lesz nyomat. 
AZ ALAPÁR AZ ALÁBBIT TARTALMAZZA: Pokróconként 1 db digitális portré rajz Kedvenced fejéről maximum mellkasig, az általad választott háttér színnel, díszítéssel vagy felirattal. A termékleírás végén olvashatod a FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK és az igénybe vehető KEDVEZMÉNYEK részleteit)
RENDELÉS MENETE - kb 2,5 hét az elkészülési idő:
1. lépés: Küldj egy jó minőségű, jó fényviszonyok között készült fotót, amit akár mobiltelefonoddal is készíthetsz a kis kedvencedről. 
2. lépés: válaszd ki a háttérszínt és a felirat stílusát.
3. lépés: SAJÁT KISÁLLATOD fotója alapján készítünk egy szuper élethű digitális rajzot és megmutatjuk a rajzot.
4. lépés: elkészítem a végleges grafikát és megmutatom.
5. lépés: a jóváhagyásod után elküldöm a textil nyomtató céghez a kész grafikát.
6. lépés: kinyomtatják a pokróc anyagra a képet, A legkorszerűbb technológiának köszönhetően, egy igen tartós nyomat készül a prémium minőségű textilre.
8. lépés: átveszem a nyomatot
9. lépés: megvarrom a kész pokrócot / beszegem a széleit.
10.lépés: postára adom, vagy személyesen átadom Neked az elkészült terméket.
11.lépés: az év végén eljuttatom az összegyűlt adományból vásárolt eledelt a Nagyatádi Állatvédő Egyesületnek, melyet a te vásárlásodnak köszönhetően kapnak!
FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓK: - A pokróc 30 fokon mosható / centrifugázható. Vegytisztítani nem szabad! - Mivel a pokróc szőrös, és csak a szálak magasságának 70%-ig ér le a nyomat, így a nyomat képe kicsit torzul ahogy kezünkkel megsimítjuk a pokrócot. (ugyanúgy, mint bármely más mintás pokróc esetében) Egy mozdulattal visszasimítható a kép természetesen. :) - A pokróc hátsó oldala fehér marad, csak az elején lesz nyomat.
NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ A NYOMDÁTÓL - LEHETSÉGES NYOMTATÁSI HIBÁRÓL: mivel ez a pihe-puha anyag ilyen hosszú szőrös felüleltű, elképzelhető, hogy maga a textil minimálisan meggyűrődve van feltekerve az 50 méter hosszú textiltekercsre, amelyet a nyomdában használnak. Ez azt eredményezheti, hogy ahol 1-1 csíkban gyűrődés van a szőrszálakon, ott a nyomtatás nem lesz tökéletes, hanem a meggyűrődött puha szőrszálak mellett fehér marad a textil. (eddig néhány alkalommal 20-30 cm -es fehér csíkkal találkoztam ) Ez viszonylag ritkán fordul elő, de sajnos a nyomda nem vállal erre minőségi garanciát (hisz nem az ő hibájukból történik). Nyomtatás rendeléskor nekem el kell fogadnom, hogy lehetséges, hogy ilyen jellegű hibája lesz a nyomtatott textilnek. Tehát azt szeretném kérni, hogy csak abban az esetben rendelj tőlem pokrócot, ha ezt a "kockázatot" te is tudod vállalni. Ha szeretnéd, küldök róla fényképet, hogy milyenek voltak eddig (összesen 3-4 ilyen hiba volt, pedig már nagyon sok pokrócot készítettem az elmúl 2 évben), és ez alapján el tudod dönteni.
Amit szeretnék elmondani, hogy nem kell emaitt visszariadni. A pokrócon úgyis a lényeg, hogy a saját kisállatka mosolyog vissza róla, és 1-1 ilyen jellegű hiba nem ront az "élményen" használat közben. Pláne mikor takarózik vele valaki, észre sem lehet venni az ilyesmit. Plusz, amikor használva van, a pokróc szőrszálak szépen el fognak terülni, és ez "halványítja" majd a fehér csíkot. Szóval, ha pokrócra vágysz, vagy ilyet szeretnél ajándékba adni, akkor ennek tudatában rendeld meg tőlem kérlek. Köszönöm, hogy végig olvastad. :)
VÁSÁRLÁSODDAL JÓTÉKONYKODSZ IS: Amint a 11. lépésnél már említettem, a termékeim különlegessége még, hogy megvásárlásukkal azt a menhelyet -azaz a Nagyatádi Állatvédő Egyesületet- támogatod, ahonnan 6 éve örökbefogadtam álmaim kiskutyáját: Fáncsit! <3 :) Megvásárolt termékenként 500 Ft-tal támogatjuk őket, Te és én!
FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSOK, hiszen az alábbiak extra grafikai munkaidőt igényelnek: - ha teljes alakos rajzot szeretnél kedvencedről az plusz 3000 Ft - ha több mint 1 állat arcképét szeretnéd a párnán, az plusz 3000 Ft
KEDVEZMÉNY LEHETŐSÉG: - ha több terméket rendelsz ugyanazzal a már elkészült állat portréval, akkor az újabb termékek árából 1500 Ft engedményt kapsz, hiszen nem kell újra megrajzolnunk a portrét. A háttér szín / keret /felirat lehet különböző, a lényeg, hogy az állatka portréja a már korábban megrajzolt legyen :) Idő limit nincs, ha fél év múlva rendelsz új doripopp PETS-et, akkor is megkapod a kedvezményt. Szépen lassan lehet egy egész kollekciód, kedvenced arcával! Pokróc után, párna, póló, vagy akár bögre például!
Amint fentebb olvastad, minden egyes termék sok-sok lépésen keresztül készül el a legnagyobb odafigyelés mellett. Szívem-lelkem benne van, mert annyira szeretem az állatokat és szeretném, hogy teljesen egyedülálló doripopp PETS terméket és élményt kapj tőlem.
Keress bizalommal, ha bármilyen kérdésed felmerülne :)
Köszönöm, Dóri
Adatok
Cikkszám
BlanketN
Tömeg
1 kg/db